Failu:National Emblem of Afghanistan 03.png

Page contents not supported in other languages.
On otettu Wikipedii-späi

Alguperäine tiijosto(3 780 × 3 906 pikselii, tiijoston suurus: 968 KiB, MIME-tiippu: image/png)

Tämä tiijosto on juattu kohtaspäi Wikimedia Commons da sidä voibi käyttiä toizis projektoisgi. Sen kuvavus tiijoston kuvavussivulpäi on alemba.

Tästä tiedostosta on saatavilla myös SVG-versio eli vektorigrafiikkatiedosto.

Virhe: Annetun nimistä SVG-tiedostoa ei löydy. Varmista, että malline on oikein muotoiltu: {{Vector version available|SVG-tiedoston nimi}}.


File:National Emblem of Afghanistan 03.png → File:National emblem of Afghanistan.svg


Muilla kielillä
Alemannisch  Bahasa Indonesia  Bahasa Melayu  British English  català  čeština  dansk  Deutsch  eesti  English  español  Esperanto  euskara  français  Frysk  galego  hrvatski  Ido  italiano  lietuvių  magyar  Nederlands  norsk bokmål  norsk nynorsk  occitan  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  română  Scots  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Tiếng Việt  Türkçe  vèneto  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  нохчийн  русский  српски / srpski  татарча/tatarça  українська  ქართული  հայերեն  বাংলা  தமிழ்  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  简体中文  繁體中文  עברית  العربية  فارسی  +/−

Yhtehvedo

Kuvavus
English: National Emblem of Afghanistan.
Päivymiäry
Lähteh TuntematonUnknown source
Luadii TuntematonUnknown author

Licenzii

Creative Commons CC-Zero Tämä teos on saatettu Creative Commons CC0 1.0 Yleismaailmallinen Public Domain -lausuman alaisuuteen.
Henkilö, joka on yhdistänyt CC0:n teokseen tai viitannut siihen teoksessa, on luovuttanut teoksen vapaaseen yleiseen käyttöön (public domain) luopumalla maailmanlaajuisesti ja soveltuvan lainsäädännön sallimassa enimmäislaajuudessa kaikista tekijänoikeuslainsäädännön alaisista oikeuksistaan teokseen, lähioikeudet ja kaikki tekijänoikeuteen liittyvät oikeudet mukaan lukien. Teosta voi lupaa pyytämättä kopioida, muokata, levittää ja esittää, mukaan lukien kaupallisessa tarkoituksessa.

Insignia Tässä kuvassa on lippu, vaakuna, sinetti tai muu virallinen arvo- tai tunnuskuvio. Lainsäädäntö voi rajoittaa tällaisen kuvion käyttöä, joten varmista, että saat käyttää sitä. Tällaiset rajoitukset eivät liity tekijänoikeuteen, joten tekijänoikeuksista vapaakaan tunnuskuva ei välttämättä ole täysin vapaasti käytettävissä.

Kuvatekstit

Lisää yhden rivin pituinen kuvaus tästä tiedostosta

Kohteet, joita tässä tiedostossa esitetään

esittää suomi

image/png

Tiijoston histourii

Painalda päivymiäriä/aigua kaččuo, mittuine tiijosto oli silloi.

Päivymiäry/aiguPieni kuvaSuurusKäyttäiHuomavus
nygöine5. Elokuuta 2013 kello 08.48Pieni kuva versieh 5. Elokuuta 2013 kello 08.483 780 × 3 906 (968 KiB)Bahij Virtual AcademyUser created page with UploadWizard

Tädä tiijostuo käyttäjii sivuloi ei ole.

Tiijoston globualline käyttö

Nämmä jällesolijat wikit käytetäh tädä tiijostuo:

Metatiijot